Premium d.o.o.

Poduzeće specijalizirano za proizvodnju i veleprodaju robe za čišćenje i higijenu te jednokratne ambalaže za pića, napitke i hranu.

  • Premium Misija

    Zadovoljstvo kupaca kvalitetom, cijenom i brzom dostavom glavni je pokretač svih naših aktivnosti i najveća motivacija.
  • Premium Vizija

    Naša vizija je vodeća uloga u proizvodnji jednokratnih papirnatih čaša i posuda te respektabilna pozicija proizvođača pribora za čišćenje.

Glavna djelatnost poduzeća je proizvodnja robe za kućanstvo i higijenu te toaletnih potrepština od papira. Konkretno, radi se o proizvodnji jednokratne papirnate ambalaže za pića, napitke i hranu te proizvodnji / konfekcioniranju raznih krpa i pribora za čišćenje.

Prodaju vlastite ali i druge srodne trgovačke robe, jednim dijelom realizira prema trgovcima i distributerima, a drugim dijelom neposredno kroz javna nadmetanja.

Poduzeće je osnovano 1992. godine te trenutno posluje na Poslovnoj lokaciji u Zagrebu, Samoborska cesta 203. Koristi vlastiti poslovni prostor veličine 2 400 m2 i vozni park za svakodnevnu distribuciju te zapošljava 22 radnika.

Veliku pažnju Premium posvećuje kvaliteti proizvoda uz dobru organizaciju posla te kroz primjenu svih relevantnih standarda i normi. Kao organizirana i društveno odgovorna tvrtka, Premium je usvojio važne i nezaobilazne standarde ISO 9001:2008 - sustav upravljanja kvalitetom i ISO 14001:2004 + AC:2009 sustav upravljanja okolišem.


Provjerite više